Ik ontvang geen notificaties

Artikel over het ontvangen van notificaties

Notificaties

CarCollect stuurt verschillende notificaties zowel in het platform als via de mail.

Ik krijg geen notificaties

Het kan voorkomen dat je geen notificaties krijgt. Dit kan komen door de volgende oorzaken:

• De notificaties zijn in je profiel uitgeschakeld;

• De mails worden gemarkeerd als spam in je inbox;

• Het opgegeven mailadres klopt niet.

CarCollect mail als veilig/geen spam markeren in Outlook

Controleer of je de afzender hebt toegevoegd als contactpersoon.

Wanneer je de e-mail als niet ongewenst hebt gemarkeerd, kun je via de e-mail de afzender als contactpersoon toevoegen:

Open de e-mail in je Postvak IN en klik naast de naam van de afzender op 'Contactpersoon toevoegen'.

Zie ook of de afzender in de veilige lijst is toegevoegd en niet tegelijk in de lijst van geblokkeerde afzenders. Dit kun je controleren via de onderstaande stappen:

Geblokkeerde afzenders:

1. Klik naast je naam op het tandwiel icoon;

2. Ga naar Opties;

3. Onder Ongewenste e-mail voorkomen klik op Veilige en geblokkeerde afzenders;

4. Klik hierna op Geblokkeerde afzenders en selecteer de afzender die je wil deblokkeren;

5. Klik nu op Uit lijst verwijderen.

Veilige lijst:

1. Klik op het tandwielicoon en kies voor Opties;

2. Onder Ongewenste e-mail voorkomen klik op Veilige en geblokkeerde afzenders;

3. Klik Veilige afzenders;

4. Typ in het tekstveld het e-mailadres of domein waar je altijd e-mail van wilt ontvangen, en klik dan op Aan lijst toevoegen.