Welke notificaties ontvang ik?

Artikel over het ontvangen van notificaties en meldingen

Notificaties

Bij CarCollect maken we onderscheid tussen standaard notificaties en extra notificaties. Standaard notificaties kunnen niet uitgeschakeld worden en extra notificaties wel, maar let op: de extra notificaties kunnen je handelsproces ondersteunen.

Afhankelijk van jouw rol binnen het bedrijf ontvang je notificaties passend bij de verschillende handelingen die je uitvoert. De notificaties zijn van belang om jou te voorzien van belangrijke informatie wanneer je een handeling hebt uitgevoerd.

Je ontvangt deze meldingen zowel in het platform als via de mail. Ontvang je geen e-mail in je mailbox, controleer dan altijd eerst het opgegeven e-mailadres.

Welke notificaties kan ik uitschakelen?

Een aantal notificaties binnen CarCollect kan je uitschakelen. De betreffende notificaties zijn:

- Start van een nieuwe veiling

- Voertuig waarop je hebt geboden is geannuleerd

Hoe zet ik de notificaties uit?

Ga binnen jouw CarCollect omgeving naar 'mijn profiel'. Hier vind je het tabje 'voorkeuren'. Wanneer je hierop klikt, krijg je te zien welke notificaties je nu ontvangt en kun je notificaties uitzetten.

Notificaties voor nieuwe gebruikers

Wanneer je jezelf aanmeldt als nieuwe gebruiker op CarCollect, kent ons algoritme je voorkeuren als gebruiker nog niet. Hierdoor kan het voorkomen dat je, zeker in de beginfase, vaker uitgenodigd wordt om op een voertuig mee te bieden. Na verloop van tijd en na meerdere biedingen zal ons algoritme jouw voorkeuren oppakken en krijg je steeds vaker alleen relevante uitnodigingen.