Account & instellingen
Notificaties
Waarom ontvang ik uitnodigingen om te bieden?

Artikel over het ontvangen van uitnodigingen om te bieden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is binnen CarCollect voor verkopende partijen mogelijk om een uitnodiging te sturen naar relaties om te bieden op een voertuig. Dit kan handig zijn wanneer je weet van een groep relaties dat zij geïnteresseerd zijn in een bepaald merk of model voertuig.

Notificaties voor nieuwe gebruikers

Wanneer je jezelf aanmeldt als nieuwe gebruiker op CarCollect, kent ons algoritme je voorkeuren als gebruiker nog niet. Hierdoor kan het voorkomen dat je, zeker in de beginfase, vaker uitgenodigd wordt om op een voertuig mee te bieden. Na verloop van tijd en na meerdere biedingen zal ons algoritme jouw voorkeuren oppakken en krijg je steeds vaker alleen relevante uitnodigingen.