Account & instellingen
Instellingen & voorkeuren
Hoe kan ik mijn handelsrelaties uitnodigen voor CarCollect?

Artikel over het uitnodigen en toevoegen van handelsrelaties

Joeri Mucharowski avatar
Geschreven door Joeri Mucharowski
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zelf handelsrelaties toevoegen

Wanneer je een voertuig hebt geüpload, klik op de (blauwe) actieknop om handelsrelaties uit te nodigen om te bieden. Hier kan je ook externe e-mailadressen in toevoegen. Je relaties zullen nu een e-mail ontvangen om deel te nemen.

Help je mee om de CarCollect Community uit te breiden? Laat jouw relaties het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met ze op. Het contactformulier vind je op onze website of via ‘Registreer nu’ op de inlogpagina.