Aan de slag
Voordat je begint...
Waar vind ik documenten en informatie terug?

Artikel over het terugvinden van documenten en informatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Documenten

In elk voertuigdossier staat onder het kopje 'documenten' de volgende documentatie.

• Het tijdelijk documentnummer (TDN);

• De factuur;

• Het vrijwaringsbewijs.

Let op!

Sommige documenten zijn pas zichtbaar als het voertuigdossier op een bepaalde status staat.

Koop- en verkoopaanbod

In het koop- en verkoopaanbod kun je verschillende acties terugvinden door in het filtermenu het kopje 'mijn CarCollect' uit te vouwen. Hier vind je het volgende:

• Mijn biedingen (alleen voor het koopaanbod);

• Mijn aankopen (alleen voor het koopaanbod);

• Mijn voertuigen (alleen voor het verkoopaanbod);

• Favoriete voertuigen (alle dossiers waar je op het 'hart' icoontje hebt gedrukt);

• Geen interesse voertuigen (alle dossiers waar je op het 'oog' icoontje hebt gedrukt).

Profiel

Onder het kopje profiel kun je de volgende informatie over je account vinden:

• Algemene informatie zoals contactgegevens;

• Informatie over je organisatie;

• Je favoriete zoekopdrachten en handelsrelaties;

• De notificaties die je ontvangt;

• E-mail wijzigen;

• Wachtwoord wijzigen.