Verkopen
Eigendomsoverdracht
Wanneer kan ik het tijdelijk documentnummer (TDN) uploaden?

Artikel over het uploaden van het tijdelijk documentnummer (TDN)

Joeri Mucharowski avatar
Geschreven door Joeri Mucharowski
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijdelijk Documentnummer (TDN)

Het Tijdelijk Documentnummer (TDN) dien je toe te voegen voordat je de betaling bevestigd in CarCollect.

Hoe voeg ik het TDN toe?

• Druk op de blauwe actieknop bij het voertuig waarvan je het TDN toe wilt voegen;

• Druk op voertuigdata wijzigen;

• Druk op TDN uploaden;

• Sleep een bestand in de balk of klik op het plusje om een bestand toe te voegen;

• Druk op bevestigen.

Het TDN wordt bewaard in een online kluis totdat je de betaling bevestigd. Hierna is het TDN zichtbaar voor de koper.

Als het TDN is geüpload kan je deze terugvinden onder het kopje ’documenten’ binnen een voertuigdossier.