CarCollect 6.5 features
Voertuig dossier aanmaken - tips en tricks
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijdens het aanmaken van het voertuig dossier kan je op CarCollect 6.5 gebruik maken van handige tips. We hebben deze toegevoegd zodat verkopers hun voertuigen optimaal kunnen aanbieden aan de CarCollect community.

Wat is er nieuw?

Op het oude platform was het volledig aan jou hoe je jouw voertuig wilde aanbieden. Op CarCollect 6.5 heb jij nog steeds de leiding, maar we geven we wel een aantal tips & tricks. Deze tips zijn gebaseerd op gebruikersdata en helpen om jouw voertuig dossier te optimaliseren.

Waar vind ik deze tips en tricks?

Als je links in de navigatiekolom op het icoon met een plusteken klikt, start je met het aanmaken van een nieuw voertuig dossier. Per stap vind je bovenaan de pagina, naast de titel, een lampje. Klik hierop als je concrete tips en tricks wilt zien om jouw voertuig dossier juist aan te maken.