Verkopen
Aan de slag met verkopen
Hoe kan ik een voertuig enkel voor collega’s of intern opvoeren?
Hoe kan ik een voertuig enkel voor collega’s of intern opvoeren?

Artikel over het opvoeren van interne voertuigen

Joeri Mucharowski avatar
Geschreven door Joeri Mucharowski
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een voertuig intern onder je eigen collega’s aanbieden?

Hiervoor selecteer je ‘intern’ als bestemming bij het opvoeren van een voertuig. Deze optie wordt zichtbaar nadat je het kenteken en kilometerstand hebt ingevoerd. Het voertuig is nu alleen zichtbaar voor de gebruikers die onderdeel zijn van hetzelfde bedrijf.

Betaal ik voor intern verkochten voertuigen?

Voertuigen die je intern verkoopt worden niet doorbelast.