Ik kan niet inloggen

Artikel over het niet meer kunnen inloggen op CarCollect

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inloggen

Er zijn meerdere manieren om in te loggen op CarCollect; voer een e-mailadres en wachtwoord in. Als je jouw wachtwoord bent vergeten, klik je op ‘wachtwoord vergeten’ op de inlogpagina.

Let op!

De e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord niet ontvangen? Check de spam van je mailadres. Als het mailtje daarin staat kan je CarCollect.com toevoegen aan je toegestane e-maillijst. Mailtje niet ontvangen? Neem contact op met onze support.

Lukt het inloggen nog steeds niet?

Probeer de onderstaande stappen:

• Zorg ervoor dat je browser wordt ondersteund door CarCollect.

• Als je meerdere e-mailadressen hebt, zorg er dan voor dat je het e-mailadres gebruikt dat is gekoppeld aan je CarCollect-account.

• Als je jezelf probeert aan te melden en het bericht “je hebt geen account” ziet, is je account mogelijk gedeactiveerd. Neem contact op met de support voor verdere toelichting.

• Wis het cachegeheugen en de cookies in je browser en probeer het opnieuw.

• Probeer in te loggen vanaf een ander netwerk, zoals een mobiel netwerk, om te zien of het probleem verband houdt met het netwerk. Als je jezelf kunt aanmelden vanaf een ander netwerk, neem dan contact op met je IT-afdeling of netwerkbeheerder om het netwerkprobleem op te lossen.

• Schakel cookies van derden in je Chrome-instellingen in:

• Klik in de rechterbovenhoek van uw Chrome-browser op de drie verticale stippen.

• Klik op ‘’instellingen’’.

• Klik op ‘’geavanceerd’’ om het gedeelte onderaan uit te vouwen en klik vervolgens op ‘’instellingen voor inhoud’’.

• Klik op ‘’cookies’’.

• Zorg ervoor dat de schakelaar cookies van derden blokkeren is uitgeschakeld en dat de schakelaar ‘’sites toestaan cookiegegevens op te slaan en te lezen (aanbevolen)’’ is ingeschakeld.

• Probeer opnieuw in te loggen op CarCollect.

Krijg je een rood balkje met een foutmelding en weet je niet wat je ermee moet doen? Noteer deze melding zodat wij je snel kunnen helpen zodra je contact met ons op neemt.