Account & instellingen
Account
Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Artikel over het wijzigen van je wachtwoord

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wachtwoord wijzigen

Je wachtwoord wijzigen doe je via de knop ‘wachtwoord wijzigen’ in het tabblad ‘beveiliging’ in je profiel. Nadat je op bevestigen hebt geklikt, ontvang je een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te voeren.

Let op!

Je automatisch wordt uitgelogd zodra je op ‘bevestigen’ klikt.

Tip!

Om een zo veilig mogelijk wachtwoord in te stellen, hebben wij een aantal vereisten opgesteld waaraan het wachtwoord dient te voldoen. Bij het aanmaken van een wachtwoord voor een nieuw CarCollect-account, zal CarCollect het wachtwoord op sterkte controleren. Als jouw wachtwoord niet sterk genoeg is, raden wij je aan het wachtwoord te wijzigen in een sterker wachtwoord.

Gebruik een uniek wachtwoord voor jouw CarCollect-account. Het hebben van een uniek wachtwoord voor CarCollect verhoogt de accountbeveiliging in het geval dat een van jouw wachtwoorden wordt achterhaald.