Aan de slag
CarCollect organisatie & platform
Hoe voeg ik CarCollect toe aan mijn favorieten in mijn browser?
Hoe voeg ik CarCollect toe aan mijn favorieten in mijn browser?

Artikel over CarCollect toevoegen aan je browserfavorieten

Railey Vrouwe avatar
Geschreven door Railey Vrouwe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

CarCollect als favoriet/bladwijzer in browser

Google Chrome

1. Open Chrome;

2. Klik rechts van de adresbalk op de ster 'Bladwijzer toevoegen aan deze pagina'.

Safari

1. Ga in de app Safari op de Mac naar https://trade.carcollect.com/dashboard;

2. Klik op de deelknop in de knoppenbalk en kies 'Voeg bladwijzer toe';

3. Kies waar je de bladwijzer wilt toevoegen en wijzig desgewenst de naam;

• Voeg deze pagina toe aan: Klik op het venstermenu en kies een map. Deze optie is standaard ingesteld op 'Favorieten'.

• Wijzig de bladwijzernaam: Geef een korte naam op om de website te identificeren.

• Voeg een beschrijving toe: Voeg eventueel meer details over de website toe als geheugensteuntje.

4. Klik op 'Voeg toe'.

Firefox

1. Open Firefox op je;

2. Klik rechts van de adresbalk op de ster 'Bladwijzer toevoegen'.