Actiefilter per voertuig
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor zowel kopers als verkopers is het soms lastig om het overzicht te bewaren. Als je veel voertuigen opvoert of juist op veel voertuigen biedt, vergeet je wel eens een vereiste actie uit te voeren. Hier hebben we iets op bedacht. Vanaf heden beschikt CarCollect namelijk over een actiefilter. Wanneer je dit filter aan klikt, zie je direct of er één of meerdere acties open staan die je moet uitvoeren voor de aan- of verkoop van een voertuig. Daardoor kan jij nog makkelijker en sneller handelen.

Waar vind ik het actiefilter?

Een voorbeeld van zo’n actie zou bijvoorbeeld kunnen zijn ‘gunnen van voertuigen’ of ‘factureren’. Met één klik op de knop filter je direct het voertuig waar een actie voor is vereist. Zowel op desktop als op mobiel vind je het actiefilter bovenaan de lijstpagina. Daar staat hij boven de actieve filters op de lijstpagina.

CarCollect Main