CarCollect 6.5 features
Aangepaste favoriete zoekopdrachten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zoekopdrachten opslaan was altijd al mogelijk op CarCollect. Zo kon je bijvoorbeeld met één klik op de knop altijd zoeken op rode auto’s van merk X. Hierin zijn we nog een stap verder gegaan.

Hoe werken de nieuwe favoriete zoekopdrachten?

We hebben de favoriete zoekopdracht functie aangepast zodat jij als koper nog sneller voertuigen ziet waarin je waarschijnlijk bent geïnteresseerd. Als gevolg daarvan ontvangen verkoper waarschijnlijk nog meer relevante biedingen. Naast een zoekopdracht op basis van kenmerken van een auto kan je nu ook bedrijven toevoegen. Met andere woorden: als koper kan je vanaf nu een favoriete zoekopdracht instellen waardoor je al het aanbod ziet van autoverkoper X.

De favoriete zoekopdracht stel je in, nadat je alle filters hebt aan gevinkt, door onder in het filtermenu op de knop ‘zoekopdracht opslaan’ te klikken.

Resultaten per mail ontvangen

Naast een uitbreiding van de zoekopties is er nog meer aangepast. Zo kan je instellen om per e-mail op de hoogte te worden gehouden van jouw favoriete zoekopdracht. Je kan bijvoorbeeld kiezen om een overzicht te krijgen. Bovendien is het mogelijk om per favoriete zoekopdracht een overzicht op de mail te krijgen.

Nieuwe voertuigen in je e-mail

Ontvang elke ochtend één e-mail met alle nieuwe voertuigen die voldoen aan je favoriete zoekopdracht(en)! Bekijk de onderstaande video om achter te komen hoe het werkt: