Verkopen
Adverteren
Hoe meld ik voertuigschades?

Artikel over het melden van schades bij het taxeren van een voertuig

Joeri Mucharowski avatar
Geschreven door Joeri Mucharowski
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voertuigschades melden

Alles wat op moment van taxeren waarneembaar is (zichtbaar, hoorbaar, ruikbaar, etc.) dien je te vermelden in het voertuigdossier. Maak duidelijke foto’s (exterieur en interieur) en beschrijf technische mankementen goed. Hiermee voorkom je reclamaties.

Als je bij technische mankementen geen foto’s toevoegt, wordt er automatisch een driehoek met uitroepteken gegenereerd.

Foto’s uploaden

Wist je dat je de foto’s in één keer kan uploaden. Onze intelligente bot herkent de hoek van de foto en koppelt deze aan de juiste titel. Dit kun je doen door middel van de foto’s van je computer/smartphone te selecteren en toe te voegen aan het voertuigdossier.

Tip!

Download de CarCollect App op jouw smartphone of tablet en voeg direct foto’s toe aan een voertuigdossier wanneer je deze aan het maken bent.